top of page
Search
  • Writer's picturePulse Purple Duck

Наш Новий Вихід в Інформаційну Сферу

Updated: Feb 9, 2022

Не впевнені що знайомі з нами? Це можливо - адже декілька років ми були дуже заклопотані і не виринали в інтернет простір. Однак, ми повернулися, й наш Pulse сильний!

Pulse Ltd Ukraine

Pulse International працює у сфері маркетингу в Україні вже понад 28 років. Об'єднавши сильні внутрішні рішення з досвідом західного менеджменту, ми реалізували понад 1 500 проєктів для таких клієнтів, як ‎АТБ‎, Samsung, Київстар‎, Unilever, Syngenta, Carlsberg, Kimberly Clark, Henkel й багатьох інших.


Крім того, Pulse є поважним членом Європейської Бізнес Асоціації (EBA), Міжнародної асоціації маркетингових ініціатив (MAMI) та Американської торговельної палати (АСС), і ми дотримуємося всіх необхідних стандартів ведення бізнесу в Україні та за її межами.


Чим ми можем бути корисними?

Управління збутом - ми охоплюємо повний ланцюг постачання продукції - фабрика > імпортер > дистриб'ютор > роздрібна торгівля > споживач.

Мерчандайзинг - ми надаємо повну мерчандайзингову підтримку у гіппермаркетах, традиційних та спеціалізованих роздрібних точках.

Глобальні Імпорт – ми гарантуємо, що українці не тільки впізнають ваш бренд, але й те, що він стане невід’ємною частиною їх життя.

Логістичні Послуги - ваш продукт транспортується найефективнішим чином, і прибуває в кінцевий пункт призначення без будь-яких турбот з вашого боку.

Трейд Маркетинг - організуємо "‎під ключ"‎ будь-яку промо програму: розробимо унікальну креативну концепцію, придумаємо та виготовимо стильну яскраву уніформу, подарунки, якісні рекламні матеріали й багато чого іншого.

BTL - запити відповідають нашим чималим спискам підрядників.

Фінансовий аутстафінг - завдяки більш ніж 20-річному досвіду роботи в країнах СНД, Pulse здатний орієнтуватися на мінливому бізнес-ринку й набув навичок, необхідних для оптимізації процесів оподаткування, забезпечуючи значну економію коштів для клієнта.

Дизайн та Виробництво - наш креативний відділ забезпечує повний цикл послуг: розробка концепції, дизайн/препринт та виробництво, залучаючи клієнта до кожного етапу процесу.

Реклама – якісна та ефективна реклама на радіо, телебаченні та будь-які види зовнішньої реклами для вашого бренду, продукту чи події.


Ваш бізнес важливий й повинен бути представлений найкращим чином. Нам не терпиться допомогти вам в цьому і продовжити зміцнювати Pulse вашої компанії.


Pulse. Ми любимо те, що робимо. Ми робимо те, що обіцяємо.


32 views0 comments
bottom of page